Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article



Bir diğer şpeş ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir el olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

Topluluk arasında yangın kaçış bapsı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek muhtevain tıklayın.

örgülarda kullanılan her bapnın aynı yangın direncine sahip olmadığını söyleyebiliriz. Şirket baplarının çoğu 30 dakikadır, bazı şirket baplarının alev ahiz süresiyse 60 dakikadır.

üste, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

l Duman sızıntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi katkısızlar.

Tek hamle ile çıkış sağlayan CE Sertifikalı ürkü barlı baplar uygulamalı kullanımları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Dilerseniz kapınızı Kermen kilitli seçebilirsiniz. Bapnızın oynar kollu olmasını istiyorsanız Kermen size istediğiniz dizaynda yangın bapsı gerçekleştirme edecektir. 5 adetten fazla sipariş verirseniz dilediğiniz rengi seçilmiş olanağınız vardır. Dahası, Kale yangın kapısı yüzeyi elektrostatik türap boya ile boyanmıştır. Isı contası 75 derecede oylumluleyerek duman sızmasını önlemektedir. Zımnında yangın durumlarında esrar zehirlenmesi riskleri minimize edilmiş olur. 

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı gestaltya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın sırasında eminğin sağlamlanması ve yaraşır şekilde tahliyenin gerçekleşmesi kucakin kullanılan baplara yangın merdiven bapsı denilmektedir. Bu baplar çeşitli özellikleri yardımıyla yangından etkilenmez. Dumana karşı sızdırmazlık sağlayan ve alevden etkilenmeyen kapılar emin şekilde binanın ayrılma edilmesine imkân tanılamar.

Bir kanatlı yangın bapları Yangın Kapısı Fiyatları binaların içerisinde olması umulur yangın ve benzeri ivedili durumlarda önlem kısaltmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Yatay Tahliye bölümlerinin ayrılması: Yararlanma düzı yaygınlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz başka bir kompartmanda korumayı yalnızçlar.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen örgüdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en yaraşıklı fiyat politikamıza munis olacak şekilde üretilir.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında duman ve alevlerin sair alanlara yayılmasını Yangın Kapısı Fiyatları önlemek midein mutasavvertır. Özel contalar ve yangın kapısı kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Her kapı aynı dayanıklılığa iye olmadığı kabilinden bu dayanıklılık süresi 20 ile 180 dakika ortada değsorunebiliyor. Fakat bu kapılar baştan sona yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar mevsuk. Neticeta kapılar huzurıcı malzemelerden mefultır ve bir yangın ahir kesinlikle yanacaktır.

Report this wiki page